BACO

Bezpečnostní vypínače

  • Podle normy ISO13850
  • Moderní ergonomický design
  • Vysoká třída ochrany

Vybraná varianta

Varianty produkty

Vybraná varianta

Specifikace

Barva Červená
Barva krabičky Žlutá, Černá
Doporučený moment utažení 3
Flag indicator Ne
Funkce 1 Nulování při tahu
Kabelový vstup 2xM16/M20
Klimatická odolnost proti cyklickému vlhkému teplu IEC 60068-2-3
Klimatická odolnost proti mořskému vzduchu IEC 60068-2-52
Odolnost vůči nárazu IK05, IK07
Provozní teplota max. 70 °C
Provozní teplota min. -25 °C
Shoda s normami UL 508, CSA 22.2, BV, CB, CE
Teplo odolné proti klimatu IEC 60068-2-30
Teplota skladování do 70 °C
Teplota skladování od -40 °C
Text language German
Třída krytí IP66
Typ kontaktu 1 NC

Příslušenství

Příbuzné produkty



INSPO

Baco bezpecnostni tlacitka
Produktové zprávy

Bezpečnostní tlačítka nouzového zastavení

BACO je klíčovým hráčem na trhu ovládacích a signalizačních zařízení, vačkových spínačů a odpínačů a je uznávána pro své profesionální znalosti a dodržování bezpečnostních norem.

Produktové zprávy

Adel System

Oznamuje navázání nové strategické spolupráce s italským výrobcem ADEL System, lídrem v oblasti zálohovaného napájení. Toto partnerství rozšiřuje naše portfolio o špičkové průmyslové napájecí zdroje, DC-UPS systémy a inteligentní nabíječky baterií, které jsou navrženy pro maximální spolehlivost a bezpečnost v nejnáročnějších aplikacích.

Produktové zprávy

Klimatizace pro potravinářský a nápojový průmysl

Zajistěte bezchybný výkon a chraňte veřejné zdraví. Tento průvodce vám pomůže vybrat zařízení, které odolá drsným podmínkám potravinářské výroby a splní veškeré regulační požadavky.

Produktové zprávy

Efektivní oddělení řídicích a procesních obvodů pomocí reléových modulů DELCON

Případová studie z oblasti papírenského a chemického průmyslu

Produktové zprávy

Napájecí zdroj Puls s displejem

Informace přímo z displeje vašeho napájecího zdroje. Věděli jste, že informace můžete získat přímo z vašeho napájecího zdroje?

Alfra strihacka din list
Produktové zprávy

Střihačky lištových profilů

DIN lišty jsou jedním z nejběžnějších způsobů montáže elektrických komponentů v průmyslových aplikacích.

Objednací číslo Text language Typ kontaktu Cena
German
1 NC
German
2 NC
English
1 NC
English
2 NC

Vybraná varianta

Vyberte variantu ze seznamu

Kontakt

Vladimír Pípal

+420 735 750 642
Poslat e-mail
Zákaznický servis
Kontaktujte nás:
+420 241 484 940
Poslat e-mail
Potřebujete pomoci?
Logo

Cookies nastavení oemautomatic.cz

Soubory cookies nám pomáhají zlepšovat vaši zkušenost s námi a proto, abychom mohli zpracovávat přihlašovací údaje, nabízet personalizovaný obsah a pro základní funkčnost tohoto webu používáme některé soubory cookies.

Nikdy nebudeme prodávat žádné informace o vás.

Můžete přijmout všechny soubory cookies nebo přizpůsobit své preference týkající se souborů cookies, můžete také kdykoli změnit své preference pro soubory cookies návštěvou naší kontaktní stránky.


Nezbytné soubory cookies

Tyto soubory cookies jsou nezbytné pro fungování webu a nelze je v našich systémech vypnout. Obvykle se používají pouze v reakci na akce, které jste provedli v souvislosti s požadavkem na službu, například při nastavení osobních preferencí, přihlášení nebo vyplnění formuláře.

Soubory cookies pro analýzu a měření

Tyto soubory cookies nám umožňují počítat počet návštěv a zdroje návštěvnosti, abychom mohli měřit a zlepšovat výkon našich webových stránek. Pomáhají nám zjistit, které stránky jsou více či méně oblíbené a jak se návštěvníci po webu pohybují. Informace, které tyto cookies shromažďují jsou agregované, a tedy zcela anonymní. Pokud tyto soubory nepovolíte, nevíme, kdy jste navštívili naše webové stránky.

Marketingové soubory cookies

Tyto soubory cookies mohou přidat naši partneři. Mohou je použít k vytvoření vašeho profilu na základě vašich zájmů, aby vám mohli zobrazovat relevantnější informace. Neukládají žádné osobní údaje – pouze informace o vašem prohlížeči a zařízení. Pokud tyto cookies nepřijmete, budete mít obecnější a méně přizpůsobenou uživatelskou zkušenost.