OEM INFO 2/2023

Vážení obchodní přátelé,

vítám Vás u prohlídky druhého letošního vydání informačního časopisu Info OEM Automatic. Naši produktoví specialisté opět  vybrali to nejzajímavější a nejdůležitější z přehledu novinek v rámci celého sortimentu společnosti. 

Na ekonomický vývoj v průběhu tohoto roku i nadále působí nepříznivé vlivy z předchozích let. Za propadem stojí složitá geopolitická situace, stále řada zpožděných dodávek a vysoké ceny energií. Vysoká inflace, která má v současné době klesající charakter, nepříznivě ovlivňuje chod celé společnosti. Řada segmentů průmyslu začala stagnovat nebo se ve svém výkonu propadá. S jistou mírou nejistoty se očekává příští rok, který by měl přinést mírný růst.

Pro budoucnost českého a slovenského průmyslu jsou zásadní investice. Firmy musí investovat do technologií, techniky a inovací, tak aby jejich služby a výrobky měly maximální přidanou hodnotu a mohly uspět ve vysoce konkurenčním prostředí. Tento trend se nazývá digitalizace a digitální transformace, která proměňuje nejen fungování firem, ale také práci všech zaměstnanců. Dotýká se všech, kteří se pohybují v této oblasti a i naše společnost OEM Automatic se významně podílí svým obchodním modelem na těchto celospolečenských změnách. V rámci své dlouhodobé vize chceme být součástí vedoucích a úspěšných firem působících v oblasti automatizace, elektrotechniky a elektroniky. K tomuto cíli se postupně přibližujeme i neustálým navazováním a rozvojem spolupráce s novými technologicky vyspělými výrobci. 

V časopise se dočtete o rozšíření našeho sortimentu o produktovou skupinu systému rozvodů AirStream, společnosti Lütze, o elektrických lineárních aktuátorech, tlačítkách M-Door od firmy Mafelec pro vlaky, autobusy nebo tramvaje a dalších zajímavých komponentech nebo řešeních. 

Rád bych upozornil na článek odkazující na aplikaci našich japonských bezpečnostních skenerů Hokuyo ve spolupráci s výrobcem automaticky naváděných vozíků (AGV) firmou ServisControl. Potřeba automatizovat manipulaci s materiálem dlouhodobě souvisí s nedostatkem pracovní síly a potřebou stabilních procesů ve výrobě nebo službách a nasazení těchto AGV vozíků, umožní výrobním firmám se vyrovnat s měnícími se podmínkami a potřebami na pracovišti a zaměřit se na zvyšování efektivity své činnosti.

Věřím, že vám toto vydání opět přinese řadu inspirací a v případě zájmu neváhejte kontaktovat naše obchodní zástupce nebo navštívit průběžně aktualizované webové stránky OEM Automatic. Pro větší pohodlí nákupu doporučuji registraci v e-shopu.

Přeji Vám pevné zdraví, klidný závěr tohoto roku a těším se na další spolupráci.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

Kompletní číslo zde:

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail