OEM INFO 1/2023

Vážení obchodní přátelé,

s potěšením Vám představuji první letošní vydání pravidelného informačního časopisu INFO společnosti OEM Automatic. V tomto novém vydání naleznete opět řadu novinek a inspirací v oblasti průmyslové automatizace.

Ani tento rok není pro průmyslová odvětví úplně jednoduchý. Ekonomika bude pravděpodobně postupně zpomalovat. Vidíme, že poptávka celkově ochlazuje a očekává se stagnace růstu v celé eurozóně. Důležitou roli bude hrát, zda se podaří dotáhnout všechna opatření k cenám energie pro firmy. Přetrvává i stále velmi vysoká míra inflace společně s váznoucí dostupností některých klíčových komponent a materiálů.

Všechny tyto těžkosti a krize ukazují, že je třeba efektivněji plánovat a zajišťovat podporu technologií a produktů. Současně se stále více urychluje digitalizace a on-line komunikace. Komplikace však přináší i řadu pozitivních věcí a příležitostí v celé řadě průmyslových odvětví, kde úspěšně působíme. Jsou to oblasti datových center, monitorování spotřeby energie, potravinářský a farmaceutický průmysl, stavba kolejových vozidel a podobně.

V druhé polovině minulého roku jsme navázali spolupráci s řadou nových a inovativních výrobců, jejichž komponenty doplňují naše specializované produktové portfolio. Jednou z těchto firem je německá společnost SSP Safety, která rozšiřuje naši nabídku o chytré a bezdrátové řešení pro bezpečnost strojů a zařízení. Další je španělský výrobce elektromagnetů a solenoidů, který vás překvapí svojí flexibilitou v případě potřeby zákaznické úpravy. Nově také představujeme italského výrobce plovákových spínačů firmu Tecnoplastic. Přehled výrobků a aplikací těchto nově zařazených výrobců naleznete uvnitř tohoto časopisu.

Rád bych Vás všechny pozval na Dny automatizace OEM Automatic, které organizujeme ve dnech 18. května v Brně a 19.května ve Zdibech společně s firmou Emerson od 9:00 do 15:00. K prohlídce zde bude přistaven Emerson truck společně s truck expozicí Socomec a WIKA. Chybět nebudou ani další zajímavé produkty od našich dodavatelů a občerstvení bude též zajištěno. V případě zájmu obdržíte pozvánku od našich obchodních zástupců.

Přeji Vám úspěšné zvládání všech pracovních povinností a těším se na další spolupráci.
S úctou

Těším se na další spolupráci.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

Kompletní číslo zde:

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail