OEM INFO 2/2022

Vážení obchodní přátelé,

vítám Vás u prohlídky podzimního vydání informačního časopisu Info OEM Automatic. Naši produktoví specialisté opět pečlivě sestavili obsah a vybrali nejzajímavější technické a aplikační zajímavosti ze sortimentu společnosti. 

Turbulentní rok 2022 již pomalu končí a nejen průmysl vyhlíží s obavami další vývoj ekonomiky a geopolitické situace ve světě. Vysoká inflace, nedostupnost některých klíčových materiálů, komponentů a velká nejistota v oblasti energetiky nás bude jistě nějakou dobu provázet i nadále.

Tato situace je velkou výzvou pro všechny v oblasti průmyslové automatizace, kde digitalizace a průmysl 4.0 nabývá ještě větší naléhavosti. Určitě nepřehlédněte článek věnovaný aplikaci Diris Digiware v řetězci supermarketu, který umožňuje monitoring parametrů spotřeby elektrické energie v reálném čase a sběr dat přístupný přes webový prohlížeč. Toto řešení energetického managementu má v současnosti řadu úspěšných instalací v nejrůznějších segmentech výrobních společností, skladovacích areálů, datacenter a všude tam, kde je třeba optimalizovat spotřebu v souvislosti s vysokými náklady za elektrickou energii.

Rozšiřujeme nabídku komponentů s možností komunikace přes IO-Link, kde tato strategie zapadá do konceptu digitalizace průmyslu, jehož nedílnou součástí je i naše společnost. Tato sběrnice zjednodušuje údržbu, servis, budoucí modernizaci a případné rozšíření celé technologie. Přehled těchto prvků naleznete uvnitř časopisu.

Naše webové stránky pravidelně aktualizujeme a tento prostor považujeme za hlavní komunikační způsob s našimi partnery a zákazníky. Proto vás opět zvu k návštěvě našich stránek, které jsou obohaceny o sekci nazvanou INSPO, kde velice přehlednou a zkrácenou formou naleznete ty nejnovější a nejdůležitější novinky, zprávy, technické a aplikační informace.

Zde se můžete také jednoduše zaregistrovat do e-shopu a získat tak možnost rychlého přístupu do našeho skladu, vašich aktuálních cen, dostupnosti komponentů a efektivně spravovat své případné objednávky.

Přeji Vám úspěšný a klidný závěr roku.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

Kompletní číslo zde:

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail