OEM INFO 2/2021

Vážení obchodní přátelé,

vítám Vás u prohlídky druhého letošního vydání informačního časopisu Info OEM Automatic. Opět naši produktoví specialisté vybrali nejzajímavější a nejdůležitější technické novinky z porfolia sortimentu společnosti.

I přes masivní očkování v minulých měsících se zdá, že epidemie koronaviru nekončí a stále je třeba počítat s řadou restrikcí a omezení. Nejen průmysl, ale i celá společnost čelí nevídanému růstu cen energií, materiálů a komodit. Zdražování a problémy se nevyhýbají ani dopravě a to vyvolává nejistotu v subdodavatelských řetězcích. Inflace se tak z pohledu současných dat nevyhnutelně zrychluje a neznámou zůstává, jak dlouhá tato inflační epizoda bude. Proto je naše společnost nucena reflektovat nárůsty výrobních cen našich dodavatelů a toto cenové navýšení přenášet dál na své zákazníky.

V loňském roce se skupina OEM International rozhodla implementovat a rozvinout program udržitelného podnikání, tedy takového, které kromě zisku zohledňuje i jiné hodnoty, zejména ekologii a společenskou odpovědnost.

Naše aktivity v této oblasti jsou spojené s programem Agendy 2030 vyhlášené OSN prostřednictvím 17-ti cílů udržitelného rozvoje. V tuto chvíli naše společnost připravuje akční plán a konkrétní kroky pro vybrané 4 cíle. Více vás budu informovat v následujících měsících.

Jsme také aktivní v oblasti redukce uhlíkové stopy, kde jsme se v rámci GHG Protokolu zavázali každoročně vyhodnocovat a snižovat přímé a nepřímé emise skleníkových plynů.

Komunikaci s partnery a zákazníky jsme obohatily o nový prostor na našem webu nazvaný INSPO, kde velice přehlednou formou naleznete ty nejnovější a nejdůležitější novinky, zprávy, technické a aplikační informace ve zkrácené podobě spojené se souvisejícími tématy. Proto doporučuji návštěvu našich pravidelně aktualizovaných webových stránek.

Přeji Vám podnětné a inspirativní čtení. A hlavně zůstaňte zdrávi a zachovejte si optimismus!

Těším se na další spolupráci a případné osobní setkání.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

Kompletní číslo zde:

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail