OEM INFO 2/2020

Vážení obchodní přátelé,

vítám Vás u prohlídky druhého vydání informačního časopisu Info OEM Automatic, který na jaře tohoto roku prošel zásadní změnou, jak obsahově, tak i graficky. Produktoví specialisté opět vybrali to nejzajímavější a nejdůležitější z přehledu novinek v rámci celého sortimentu společnosti. Naše firma, stejně jako většina ostatních společností, prochází od poloviny března největší zkouškou za dobu své existence.

Druhá vlna koronaviru zastavuje život ve světě, stejně tak v tuzemských průmyslových společnostech. Dopady na jednotlivé podniky i celou ekonomiku budou nezanedbatelné. Je to ovšem i doba příležitostí v probíhající digitální průmyslové revoluci, která zasahuje do všech oblastí výroby, fungování ekonomiky a trhu práce. Pandemie ukazuje, že je třeba efektivněji koordinovat a zajišťovat podporu technologií a produktů. Současně se urychluje digitalizace a on-line komunikace.

V tomto kontextu pokračujeme v rozvoji našeho produktového portfolia v rámci Průmyslu 4.0 a IoT. V rámci dlouhodobé vize naší společnosti chceme být součástí vedoucích a úspěšných firem působících v oblasti automatizace, elektrotechniky a elektroniky. K tomuto cíli se kromě jiného přibližujeme i neustálým navazováním a rozvojem spolupráce s novými technologicky vyspělými výrobci.  V časopise se dočtete o velkém rozšíření našeho sortimentu o produktovou skupinu zahrnující pracovní, výstražná světla, kamery, držáky, dálková ovládání, systémy a antény pro mobilní zařízení a speciální vozidla.

Věřím, že vám toto vydání přinese řadu inspirací a v případě dalšího zájmu můžete kontaktovat obchodní zástupce nebo navštívit naše aktualizované webové stránky. Pro větší pohodlí nákupu doporučuji registraci v e-shopu OEM Automatic.

Přeji Vám pevné zdraví, klidný závěr tohoto roku a těším se na další spolupráci.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail