OEM INFO 1/2021

Vážení obchodní přátelé,

vítám Vás u prvního vydání zpravodaje INFO společnosti OEM Automatic v roce 2021. Tým produktových specialistů pečlivě vybral a připravil soubor technických zajímavostí ze sortimentu naší firmy, protože začátek nového roku opět přináší řadu novinek z oblasti komponentů pro průmyslovou automatizaci. Stejně jako před rokem, píšu úvodník v době, kdy většinu všech informací ve veřejném prostoru zabírají zprávy o vývoji pandemie. Nejen na průmysl, ale na celou společnost dolehly soubory opatření a restrikcí, které snad s příchodem masivního očkování v následujících měsících odezní.

Rok 2021 bude zkouškou odolnosti pro nás pro všechny. Věřím, že budeme moci opravdu krizi využít jako příležitost udělat skok v inovacích, digitalizaci a přispět k transformaci průmyslu v České republice směrem k větší udržitelnosti. Naše priority se ani navzdory koronaviru nemění a nastolený trend směrem k Průmyslu 4.0, vnímáme jako jedinou možnou alternativu rozvoje našeho produktového portfolia. Podobně jako ostatní společnosti řešíme současný stav prací z domova formou home office. Není to ideální, ale alespoň možnost, jak práci nepřerušit a zůstat v on-line kontaktu s našimi dodavateli a zákazníky.

Tímto způsobem bych vás rád pozval na otevřené semináře a workshopy, konané přes platformu MS Teams a vedené našimi produktovými specialisty. Jde o velmi efektivní způsob, jak představit zajímavé produkty a aplikace, bez nutnosti cestování a fyzického kontaktu. Některé termíny jsou zveřejněny na webu, případně získáte elektronickou pozvánku od našich obchodních zástupců.

Kromě jiného se v časopise se dočtete o rozšíření našeho sortimentu o produktovou skupinu zahrnující čerpadla od předních světových výrobců Jabsco a Flojet a ucelený sortiment vakuové techniky od francouzského výrobce Coval. Věřím, že vám toto vydání přinese řadu inspirací a v případě dalšího zájmu můžete kontaktovat obchodní zástupce nebo navštívit naše pravidelně aktualizované webové stránky a případně se i registrovat v e-shopu pro větší pohodlí nákupu.

Vydání dalšího čísla INFO plánujeme na podzim tohoto roku. 

Děkuji za důvěru projevenou naší společnosti a budu se těšit na vzájemnou spolupráci.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail