OEM INFO 1/2024

Vážení obchodní přátelé,

s potěšením Vám představuji první letošní vydání našeho firemního zpravodaje INFO. Časopis již pravidelně vychází 16 let a za tuto dobu se stal velmi oblíbeným a důležitým nástrojem, kterým společnost OEM Automatic komunikuje se svými zákazníky a partnery. Zde přinášíme ve stručnosti užitečné informace, novinky a aplikace z oblasti komponentů pro průmyslovou automatizaci.
Loňský rok průmyslová výroba mírně poklesla a průmysl neustále trápí totožné problémy jako v minulém roce. Stále přetrvává slabá zahraniční i domácí poptávka. Výhled do budoucna je však pro české firmy optimističtější. Očekává se růst a dobrou zprávou je i pokles meziroční inflace a po více jak dvou letech její výrazný sestup.

Tlak na vyšší efektivitu, nižší náklady a lepší konkurenční výhodu se neustále zvyšuje a transformace průmyslového prostředí skrze Průmysl 4.0 a IoT nabízí nejen výrazné zvýšení produktivity, ale také nové příležitosti pro inovaci a udržitelný rozvoj. IoT hraje zásadní roli při optimalizaci výrobních procesů. Díky propojení zařízení lze sledovat a sbírat data v reálném čase a mít informace k monitorování všech zařízení, identifikaci možných problémů a předvídání poruch. Tím je zaručena efektivita výroby a snižují se náklady na údržbu, opravy a prostoje. Proto vřele doporučuji zajímavý článek v časopise věnovaný technologii LPWAN a LoRaWAN.

Ke konci minulého roku jsme navázali spolupráci s dalším zajímavým a inovativním německým výrobcem kompaktních nástěnných nebo střešních průmyslových chladících jednotek Seifert Systems. Jde o doplnění našeho specializovaného produktového portfolia určeného především výrobcům rozváděčů. Více o přehledu výrobků a aplikací naleznete uvnitř tohoto časopisu.
Opět zmíním možnost a výhody nakupování produktů online prostřednictvím e-shopu. Jako registrovaní zákazníci můžete následně využít jednoduchou a efektivní správu svých objednávek a kdykoliv nahlížet do našeho skladu ve Zdibech.

Dovolte, abych Vás všechny pozval na Den automatizace OEM Automatic, který organizujeme v pátek 17. května ve Zdibech od 9:00 do 14:00. Můžete se těšit na prohlídku demo trucků s produkty Socomec a WIKA. Chybět nebudou ani další zajímavé funkční expozice od našich dodavatelů. Občerstvení s nápoji bude též zajištěno. V případě zájmu prosím kontaktujte naše obchodní zástupce nebo přímo recepci ve Zdibech.

Přeji Vám úspěšné zvládání všech pracovních povinností.
Těším se na případné osobní setkání a další spolupráci.

S úctou

Ing. Jan Drlík
Ředitel OEM Automatic
Česká republika a Slovensko

Kompletní číslo zde:

OEM Info
Kontakt
Ilona Kulhánková

Zákaznická podpora

+420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail