AIGNEP

L-spojka, otočná, pro potravinářství

Série 70000

  • Teplota 15°C až 200°C
  • Tlak max. 20 bar
  • Povrchová úprava mosazi
  • Těsnění Viton

70116 12-3/8 - L-spojka FG 12mm - G3/8

Vybraná varianta

Varianty produkty

Vybraná varianta

Specifikace

Balení 10 ks
Materiál odpojovacího kroužku Povrchová úprava mosazi pro jídlo
Materiál O-kroužku FKM
Materiál těla Povrchová úprava mosazi pro jídlo
Procesní připojení M5
Provozní teplota max. 200 °C
Provozní teplota min. -15 °C
Shoda s normami PED, REACH, RoHS
Tlakový rozsah max. 20 bar
Tlakový rozsah min. -0,99 bar
Tvar těla L
Typ závitu Metrický
Vnější průměr hadičky 4 mm

Příslušenství

INSPO

Objednací číslo Balení Materiál odpojovacího kroužku Materiál O-kroužku Materiál těla Procesní připojení Provozní teplota max. Provozní teplota min. Shoda s normami Tlakový rozsah max. Tlakový rozsah min. Typ závitu Vnější průměr hadičky Cena
G1/4
Paralelní
8 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
M5
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Metrický
4 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
G1/8
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Paralelní
4 mm
G1/8
Paralelní
6 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
G1/4
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Paralelní
6 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
G1/4
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Paralelní
10 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
G3/8
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Paralelní
10 mm
10 ks
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
FKM
Povrchová úprava mosazi pro jídlo
G3/8
200 °C
-15 °C
PED, REACH, RoHS
20 bar
-0,99 bar
Paralelní
12 mm

Vybraná varianta

Vyberte variantu ze seznamu

Kontakt
Pavel Lipenský

Product support - Pressure & flow

+420 241 484 902

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail