LÜTZE Transportation

Společnost Lütze Transportation již více než 60 let vyvíjí a vyrábí elektronické a elektrotechnické komponenty pro automatizaci. Absolutní kvalita a orientace na zákazníka byly vždy našimi hlavními zásadami

Díky těmto vysokým standardům si naše výrobky našly cestu i do železničních aplikací. Již více než 20 let zahrnuje náš výrobní program komponenty pro tuto náročnou oblast použití. Železniční technologie se od té doby stále vyvíjejí. V roce 2012 došlo v rámci skupiny LÜTZE k reorganizaci dopravní divize a vznikla společnost Lütze Transportation GmbH.

 

    Fakta o společnosti

    • Sídlo Weinstadt, Německo
    • Rok založení 1958

    Příklady produktů

    Produkty Lütze Transportation

    Prezentační video

    video cannot show image

    Produkty

    Ovladače a I/O moduly

    Řídicí a diagnostické systémy hrají v moderních kolejových vozidlech důležitou roli. Pro zajištění racionálního návrhu a výroby vozidel s přihlédnutím ke stále se zvyšujícím požadavkům v oblasti řídicí techniky jsou zapotřebí koncepce platforem, které umožňují přizpůsobení individuálním potřebám.

    Relé

    Elektromagnetická a polovodičová relé určená do drážního průmyslu, plnící v řídicích obvodech výkonné funkce . Naše nabídka zahrnuje produkty těchto výrobců: Lütze Transportation a Comat/Releco.

    Časová relé

    Produktová skupina časových relé od společnosti Lutze Transportation zahrnuje spolehlivé a vyspělé produkty, které umožňují snadné a přesné časování různých aplikací.

    Diodové moduly

    Diodové moduly jsou elektronické součástky, které zabezpečují správnou orientaci napětí a mohou být použity pro ochranu zařízení. Tyto moduly obsahují rychlé diody,které zajišťují bezproblémovou funkci různých elektronických zařízení v dopravních prostředcích.

    Převodníky signálu

    Pro přizpůsobení hodnoty analogových signálů, hodnotě očekávané uživatelem, nabízí společnost Lütze Transportation řadu analogových a teplotních převodníků. Na výstupu je k dispozici signál například ve formě 0-20mA; 4-20mA nebo 0-10V. Dále jsou v nabídce převodníky s prahovým výstupem (na výstupu jsou dvě polovodičová relé).

    Zvukové moduly a sirény

    Zvukové moduly a sirény jsou klíčovými produkty pro zabezpečení a signalizaci v průmyslových a dopravních aplikacích. Tyto produkty jsou k dispozici ve variacích výkonů a zvukových vlastností, a to včetně různých frekvencí a hlasitostí. Tyto zvukové moduly a sirény jsou spolehlivé, efektivní a splňují všelijaké normy a předpisy pro použití v průmyslových a dopravních aplikacích.

    Napájení

    Malé spotřebiče ve vozidlech s 110 VDC elektroinstalační sítí častokrát musí být vybaveny napájecím napětím 24 VDC. Díky širokému spektru vhodných DC/DC měničů nabízí společnost LÜTZE řešení na míru v rozsahu 6-36 W. Tyto měniče napětí DC/DC mají široký rozsah napájení od 24 V DC do 110 V DC. Pomocí přepínačů DIP lze také nastavit výstupní napětí mezi 5, 12, 15 a 24 V.

    Komunikace ve vozidle

    Moduly pro odesílání informací a různých dat mezi jednotlivými vagony napříč vozidlem. Ideální například pro odesílání živého záznamu CCTV kamerového obrazu.
    Zákaznický servis

    Kontaktujte nás:

    phone +420 241 484 940

    Poslat e-mail Poslat e-mail