Castello

Castello Italia byla založena v Cremoně v Itálii roku 1960 jako jedna z prvních společností v Itálii, která se specializovala na výrobu plastových trubek.
Společnost Castello Italia je známá svými inovativními produkty. Hadičky zaručují bezproblémovou montáž i funkci. Vyrábí se z několika druhů materiálu.

Díky neustálému zdokonalování strojního zařízení a investic má společnost Castello Italia vélké množství certifikátů jako jsou např. UNI EN ISO 9001, IATF 16949 a UNI EN ISO 14001 a další.
Všechny tyto potřebné certifikace, které zaručují dodržování nejvyšších výrobních standardů a taktéž jsou všechny procesy společnosti analyzovány, strukturovány a ověřovány tak, aby byly plně v souladu s platnými předpisy .

Všechny nabízené produkty jsou vyrobeny ze 100% v Itálii a následně distribuovány na mezinárodní trh. Společnost kromě nabízeného standardního portfólia, také nabízí možnost najít řešení pro nestandardní provedení na požadavek zákazníka. Uplatnění mají kromě zemědělství a potravinářství také v automobilovém průmyslu v brzdových systémech vozidel.

Fakta o společnosti

  • Sídlo Casalmorano, Itálie
  • Rok založení 1965

Příklady produktů

Produtky Castello

Prezentační video

video cannot show image

Produkty

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail