Anderson-Negele

Anderson Negele Logo
Společnost Anderson-Negele je americko-německý výrobce senzorů a měřicích zařízení pro specifické požadavky potravinářského, nápojového a farmaceutického průmyslu.
Společnost Anderson-Negele již více než 35 let poskytuje svým zákazníkům nejvyšší standardy pro všechny svoje výrobky. V portfoliu produktu Anderson-Negele naleznete například snímače vodivosti, zákalu, hladiny, průtoku a mnoho dalších.

Jako průkopník hygienických měřicích zařízení jsme se od samého počátku soustředili na speciální potřeby potravinářského, nápojového a farmaceutického průmyslu. Prostřednictvím našich inovací se snažíme poskytnout našim zákazníkům ekonomický a technologický náskok, který přispěje k jejich úspěchu. Abychom toho dosáhli, podíváme se na vaše konkrétní potřeby a vyvineme řešení, která se konkrétně zaměří na požadavky vašich výrobních procesů. Jako součást skupiny společností Fortive – globálního technologického lídra „Fortune 500“ – Anderson-Negele praktikuje úspěšný Fortive Business System (FBS). S pomocí FBS zajišťujeme vysokou kvalitu našich produktů ve vývoji a výrobě a neustále zlepšujeme naše procesy a metody.

Fakta o společnosti

  • Sídlo New York, USA
  • Rok založení 1930

Příklady produktů

Produkty Anderson-Negele

Prezentační video

video cannot show image

Produkty

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail