Aignep

Aignep Logo

Společnost Aignep zahájila svou činnost v roce 1976 v Bione (Brescia) jako dodavatel, který vyráběl armatury pro oblast vytápění a využíval výhod průmyslové čtvrti specializované na oblast "kohoutků a armatur". V současné době společnost vyrábí kompletní sortiment výrobků jako jsou nástrčné šroubení, rychlospojky, adaptéry, tlumiče hluku a kulové ventily pod vlastní značkou FuidPower. 

Mottem společnosti Aignep je kvalita a inovace: veškerá výroba je realizována v Itálii a je distribuována po celém světě. Jedinou výjimkou jsou některé výrobky určené pro severoamerický trh, které musí splňovat místní předpisy, a kompletují se na pobočce v USA.

Společnost Aignep je součástí skupiny Bugatti Group (od roku 1923), kterou tvoří 4 společnosti z jiných oborů: výrobky pro domácnost (Casa Bugatti), osvětlení (Landa), obráběcí stroje (Picchi) a FluidPower (Aignep).

Společnost Aignep vyváží do více než 100 zemí díky početné distribuční síti a 10 pobočkám v USA, Španělsku, Švýcarsku, Brazílii, Francii, Kolumbii, Číně, Rusku, Německu a Singapuru.

Distribuční síť a pobočky umožňují společnosti Aignep být klientům vždy k dispozici a předávat informace technickému oddělení. Tyto informace se v některých případech staly základem pro nové výrobky Aignep.

    Fakta o společnosti

    • Sídlo Bione, Itálie
    • Rok založení 1976

    Příklady produktů

    Produkty Aignep

    PrezentaCE SPOLEČNOSTI

    video cannot show image

    Produkty

    Zákaznický servis

    Kontaktujte nás:

    phone +420 241 484 940

    Poslat e-mail Poslat e-mail