Elektrické rozvaděče

Divize Komponenty pro rozvaděče zastupuje velký počet léty prověřených výrobců. Divize garantuje spolehlivé dodávky všech komponentů rozvaděčů nízkého napětí. Samozřejmostí je vysoká kvalita výrobků, přidanou hodnotou jsou naše znalosti a zkušenosti s jejich použitím.

Časová a kontrolní relé

Časová a kontrolní relé jsou elektronické nebo elektromechanické zařízení, která slouží k řízení a kontrole různých procesů. Jsou často používána v průmyslu a automatizaci pro spouštění a zastavení strojů nebo zařízení na základě časových parametrů nebo stavu jiných zařízení.

EMC/EMI filtry

Schaffner nabízí celosvětově nejširší výběr EMC/EMI filtrů a tlumivek. Standardizovaná a zákaznicky specifická řešení – s plnou technickou podporou – pomáhají splnit mezinárodní standardy shody a zlepšit odolnost a bezpečnost elektrických a elektronických zařízení.
DIRIS digiware WEBWIEW

Měření a analýza spotřeby

Francouzská společnost SOCOMEC Group se sídlem v Benfeldu v Alsasku byla založena v roce 1922. Věnuje se výrobě a vývoji produktů, které zajišťují dostupnost, kontrolu a bezpečnost elektrické energie v nízkonapěťových sítích a fotovoltaických řešeních.

Napájecí zdroje a redundantní moduly

Puls nabízí širokou škálu napájecích zdrojů a redundantních modulů pro spolehlivé a stabilní napájení vašich zařízení. S našimi produkty získáte kvalitu a spolehlivost, kterou potřebujete pro vaše pracovní procesy

Oddělovací moduly a převodníky

Oddělovací moduly a převodníky jsou kritickými prvky pro řízení a kontrolu elektrických systémů. Tyto zařízení slouží k oddělení nebo převodu elektrických signálů. Oddělovací moduly jsou pro izolaci signálu a ochranu před rušením, zatímco převodníky slouží k převodu mezi různými typy signálů nebo napětí. Tyto moduly a převodníky jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi.

Panelové měřiče

Panelové měřiče jsou nezbytné pro řízení a kontrolu elektrických systémů. Tyto zařízení umožňují měření různých elektrických veličin jako napětí, proud, výkon, energie a další. Díky své kompaktní velikosti a snadnému ovládání jsou panelové měřiče ideální pro instalaci v rozvaděčích a distribučních skříních. Navíc jsou vybaveny širokou škálou funkcí jako například datalogging, komunikace s PC a další.

Pojistky a příslušenství

Napěťové pojistky jsou klíčovým prvkem pro ochranu elektrických zařízení a zabraňují poškození při nadměrném nebo nesprávném napětí. Nabízíme širokou škálu napěťových pojistek pro různé aplikace, od domácností až po průmyslové, a jsme připraveni poradit s výběrem vhodné pojistky pro vaše potřeby

Přepínací a ochranné systémy

Francouzská společnost SOCOMEC Group se sídlem v Benfeldu v Alsasku byla založena v roce 1922. Věnuje se výrobě a vývoji produktů, které zajišťují dostupnost, kontrolu a bezpečnost elektrické energie v nízkonapěťových sítích a fotovoltaických řešeních.

Příslušenství k rozvaděčům

Kabelové žlaby, distribuční bloky, svorkovnice a příslušenctví pro rozvaděče

Klimatizace a chlazení

Saifert Systems nabízí různé chladicí jednotky: kompresorové, nástěnné, centrální, skříňové a Peltierovy. Modely jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití, s krytím IP54 až IP66/NEMA 4X. Materiály zahrnují lakovanou i nerezovou ocel (SS304, SS316). Chladiče fungují bez filtru a vyžadují minimální údržbu. Peltierovy modely pracují na 24VDC nebo 120-230V 50/60 Hz; klimatizované modely na 120V 60 Hz, 230 V 50/60 Hz, 400 V AC. Chladicí výkon se pohybuje od 30 W do 6,2 kW.

Produkty pro řízení teploty a vlhkosti rozvaděčů

Produkty pro řízení teploty a vlhkosti rozvaděčů jsou důležitým prvkem pro zajištění správného a bezpečného fungování elektrických rozvaděčů. Tyto produkty slouží k monitorování a regulaci teploty a vlhkosti v rozvaděčích, což pomáhá předcházet poškození a poruchám. Nabízíme širokou škálu produktů pro řízení teploty a vlhkosti rozvaděčů pro různé aplikace.

Průmyslová relé

Průmyslová relé jsou klíčovým prvkem pro řízení a automatizaci průmyslových procesů. Tyto relé slouží k přepínání a ochraně elektrických obvodů a jsou odolná proti náročným průmyslovým podmínkám. Nabízíme širokou škálu průmyslových relé pro různé aplikace, a jsme připraveni poradit s výběrem vhodného řešení pro vaše potřeby

Průmyslová komunikace

V této sekci naleznete produkty, které vám umožňují přímý vzdálený přístup například k vašemu PLC, operátorským panelům, kamerám, počítačům nebo čemukoli, co se rozhodnete připojit k systému TOSIBOX®.

Řadové svorky a držáky plošných spojů

Řadové svorky a držáky plošných spojů jsou důležitými prvky pro elektrické spojení a uchycení plošných spojů. Tyto svorky a držáky slouží k upevnění plošných spojů na desce a zajišťují správné a bezpečné napájení a signálový přenos. Nabízíme širokou škálu řadových svork a držáků plošných spojů pro různé aplikace.

Tlačitka ,hlavice, přepínače, vypínače

Tlačítka, hlavice, přepínače a vypínače jsou klíčovými prvky pro ovládání a řízení elektrických zařízení. Tyto prvky slouží k ovládání napájení, přepínání obvodů, a regulaci funkcí. Nabízíme širokou škálu tlačítek, hlavic, přepínačů a vypínačů pro různé aplikace, a jsme připraveni poradit s výběrem vhodného řešení pro vaše potřeby.

Nářadí na úpravu rozvaděčů

Nářadí na děrovaní a úpravu rozvaděčů jsou nezbytností pro instalaci a údržbu elektrických rozvaděčů. Tyto nástroje slouží k vrtání otvorů pro kabely, montáži dílů a úpravě rozvaděčů. Nabízíme širokou škálu nářadí na děrovaní a úpravu rozvaděčů pro různé aplikace, a jsme připraveni poradit s výběrem vhodného řešení pro vaše potřeby.

Panelové multimetry a analyzátory sítí · Měření spotřeby · Řadové svorky a držáky plošných spojů · Časová, kontrolní a SMS relé · Průmyslové konektory
Napájecí zdroje, konvertory a UPS · Ovládací hlavice, přepínače a vypínače · Oddělovací a průmyslová relé · Pojistky a pojistkové držáky · EMC filtry
Průmyslové spínací a ochranné systémy · Produkty pro řízení teploty a vlhkosti · Převodníky a kontroléry signálu · Osvětlení rozvaděčů · Kabely
Komponenty pro průmyslový Ethernet · Ethernet switche · Distribuční bloky · Příslušenství pro NN rozvaděče

INSPO

Kontakt
David Kruliš

Inside sales and product support - Panel

+420 734 244 815

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail