Elektrické stroje

Divize nabízí komponenty a ucelené řešení pro procesy automatizace technologií, které využijí klienti z řad výrobců strojů i ti, jenž řeší jejich servis a další specifické požadavky.Produkty jsou určené pro jednoúčelové stroje, zařízení a dopravníky a komponenty pro výrobu elektroniky. Velký důraz klademe na vysokou úroveň technických znalostí a profesionálního poradenství při řešení konkrétních požadavků zákazníků.

Automatizační moduly

Společnost OEM Automatic nabízí programovatelné automaty od francouzského výrobce Crouzet, který vytváří celou řadu vysoce kvalitních a spolehlivých logických kontrolérů. Tyto automaty disponují mnoha, pro uživatele důležitými možnostmi, jakými jsou například typy a množství přídavných rozšíření a modulů, možnosti komunikace a snadné programování.

Snímače

Snímače jsou zařízení, která převádějí fyzikální veličinu na elektrický signál. Jsou klíčovým prvkem pro automatizaci a řízení různých procesů v průmyslu i domácnosti. Existuje mnoho druhů snímačů, které se používají v mnoha aplikacích, jako jsou automobilový průmysl, robotika, medicína a inteligentní budovy.

Koncové spínače

S robustní konstrukcí a odolnými materiály zajišťují koncové spínače SELET dlouhodobou stabilitu i v náročných prostředích.

Klimatizace a chlazení

Saifert Systems nabízí různé chladicí jednotky: kompresorové, nástěnné, centrální, skříňové a Peltierovy. Modely jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití, s krytím IP54 až IP66/NEMA 4X. Materiály zahrnují lakovanou i nerezovou ocel (SS304, SS316). Chladiče fungují bez filtru a vyžadují minimální údržbu. Peltierovy modely pracují na 24VDC nebo 120-230V 50/60 Hz; klimatizované modely na 120V 60 Hz, 230 V 50/60 Hz, 400 V AC. Chladicí výkon se pohybuje od 30 W do 6,2 kW.

Propojovací systémy

Zajišťte bezchybnou komunikaci a spojení ve svých technologických zařízeních s propojovacími systémy MOLEX. Tyto výkonné a inovativní systémy nabízejí širokou škálu spolehlivých konektorů a kabelů pro různé aplikace

Výstražná a signalizační zařízení

Průmyslová výstražná a signalizační zařízení jsou speciálně navržena pro průmyslové prostředí. Tyto zařízení jsou odolné vůči vysokým teplotám, vibracím a jiným extrémním podmínkám, které se v průmyslu vyskytují. Slouží k varování zaměstnanců před nebezpečím, řízení evakuace a kontrole procesů. Tyto zařízení jsou klíčové pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců v průmyslu.

Průmyslové LED osvětlení

Díky moderní technologii LED diod zajišťuje toto osvětlení vysoký výkon a dlouhou životnost. S precizním designem a odolnými materiály je průmyslové LED osvětlení SANGEL vhodné pro různé průmyslové prostředí.

Elektronická počítadla

Zvyšte kontrolu a přesnost vašich procesů s elektronickými počítadly od Autonics. Tyto vyspělé zařízení vám umožní sledovat a zaznamenávat důležité události ve vašich aplikacích

Regulátory teploty

Dosáhněte optimální teplotní kontroly ve vašich aplikacích s regulátory teploty od Autonics. Tyto inteligentní zařízení vám umožní přesně monitorovat a nastavovat teplotu podle vašich požadavků.
MX4W

Panelové multimetry

Získejte ucelený přehled o vašich datových parametrech s panelovými multimetry od Autonics. Tyto výkonné zařízení vám umožní vizualizovat a analyzovat klíčové informace ve vašich systémech.

Polovodičová relé

Zvyšte výkon a spolehlivost vašich řídicích systémů s polovodičovými relé od Autonics. Tyto inovativní zařízení nabízejí přesnou a rychlou reakci na signály, což je klíčové pro efektivní řízení vašich procesů.

Čerpadla, pumpy a děrovací nástroje

Zabezpečte si nejlepší výkon a spolehlivost ve vašem průmyslovém prostředí s čerpadly, pumpami a děrovacími nástroji od ALFRA.

Fotoelektrické a laserové snímače · Ultrazvukové snímače · Inkrementální snímače Indukční snímače · Elektronická počítadla · Regulátory teploty
Programovatelné automaty · Signalizační zařízení · LED osvětlení strojů · Propojovací systémy a konektory · Statická relé · Koncové spínače a mikrospínače
Čerpadla, pumpy a děrovací stroje · Bezdrátové ovladače · Mikromotory a řídící jednotky

INSPO

Produktové zprávy

MODULÁRNÍ SVĚTELNÉ A ZVUKOVÉ ZAŘÍZENÍ

Máte náročné prostředí a potíže s nalezením viditelných výstražných světel? Řada “R” společnosti Auer nabízí modely, které mají svítivost až 184 Cd!

Doga motory
Produktové zprávy

PŘEVODOVÉ ELEKTROMOTORY DOGA

Kartáčové stejnosměrné motory se šnekovým převodem, vyráběné firmou DOGA, jsou vysoce ceněny v odvětví zemědělských strojů a komunální techniky, kde jsou již řadu let úspěšně používány.

Produktové zprávy

SMART VS+ senzory

Smart-VS je chytrý senzor založený na technologii umělé inteligence a strojového učení. Zvenčí je jednoduchý a lze s ním zacházet a používat ho jako standardní fotoelektrický senzor, ale uvnitř je výkonný a chytrý s multiprocesorovou platformou

Elektromagnety Nafsa
Produktové zprávy

Elektromagnety Nafsa

Společnost NAFSA S.L. má dlouholeté zkušenosti s konstrukcí, výrobou a prodejem všech druhů průmyslových elektromagnetů, přídržných elektromagnetů, solenoidů, západkových a dvoucestných lineárních elektromagnetů a elektromagnetických zámků.

Události

Den otevřených dveří v OEM Automatic

Podívejte se, jak to vypadalo na Dni otevřených dveří ve společnosti OEM Automatic.

Produktové zprávy

Digitalizace průmyslu 4.0

Instalace a uvedení senzorů IO-link do provozu jsou extrémně úsporné z hlediska času i nákladů. V praxi je spojení point-to-point na úrovni pole vytvořeno z různých senzorů k IO-link masterům a odtud prostřednictvím systémů polní sběrnice k PLC.

Kontakt
Tomáš Zapadlík

Product support - Machine

+420 241 484 944

Poslat e-mail Poslat e-mail

Zákaznický servis

Kontaktujte nás:

phone +420 241 484 940

Poslat e-mail Poslat e-mail